Η αλήθεια είναι πως όταν πήρα το δίσκο στα χέρια μου, είδα αρχικά τον τίτλο "Λίγο χρώμα". Μετά γύρισα να δω τα τραγούδια. Μόνο η Μιρέλα σε δίσκο με τέτοιο τίτλο θα έβαζε κομμάτια όπως "Μεσαίωνας", "Κρυφός καημός" και "Τίνος να πω τον πόνο μου". Μια ακρόαση ωστόσο, σε πείθει. Σε ένα γεμάτο χώρο, η Μιρέλα και η μπάντα της, γέμισαν χρώματα τη σκηνή, με παλιά και νέα κομμάτια. Από το γνωστό πλέον σε όλους "Μιρέλα", μέχρι τα ολοκαίνουργια "Ριπλέι", "Δευτέρα" και "Σχοινιά", η βραδιά αποτέλεσε μια ευχάριστη προσθήκη στη λίστα των ζωντανών εμφανίσεων της πόλης.
Στο νέο δίσκο της Μιρέλας, συμμετέχουν δημιουργικά ο Πόλυς Κυριάκου, η Μάρω Μαρκέλλου, ο Στάθης Δρογώσης, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Σταύρος Σταύρου και η Βίλη Σωτηροπούλου. Κάπου ανάμεσα στα νέα της κομμμάτια, στη σκηνή ανέβηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τον οποίο η Μιρέλα θα εμφανίζεται φέτος το καλοκαίρι, για μια μοναδική εκτέλεση του "Στο 'πα και στο ξαναλέω". Ακόμη, μιας και δε μπορεί να καταπνίξει τη νησιωτική της φύση, ακούσαμε και τα τραγούδια που βρέχονται από Αιγαίο. Τι ωραία!
Έπειτα από τα νέα "Στη δική μου γειτονιά" και "Λίγο χρώμα", το πρόγραμμα έκλεισε με τη Μιρέλα στο πιάνο να ερμηνεύει το "Τι να θυμηθώ".
Ένα απλό πρόγραμμα, χωρίς υπερβολές, με φοβερούς μουσικούς, ωραίο κοινό και ευχάριστο πρόγραμμα αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά της πρώτης παρουσίασης του νέου άλμπουμ της Μιρέλας Πάχου. Όσοι βρεθήακτε εκεί, πήρατε "λίγο χρώμα", όσοι το χάσατε, πριν πάρετε λίγο χρώμα από τον καλοκαιρινό ήλιο, μπορείτε να ακούσετε τη Μιρέλα στην καλοκαιρινή της περιοδεία με τοn Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Steve Tesser.
Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη βραδιά, λίγο χρώμα βρε αδερφέ :

